Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Mememe cosmetics Vs Benefit

Ως κλασικό beauty junky που είμαι, καθημερινά ανακαλύπτω αρκετές εταιρίες προίοντων γιατί μου αρέσει να έχω αναλλακτικές. Τελευταία ανακάλυψη ήταν η αγγλική εταιρία Μememe cosmetics με έδρα στο Λονδίνο της οποίας τα περισσότερα προϊόντα -κατά την γνώμη μου- αποτελούν dupes της Benefit.
Όλες γνωρίζουμε τα καλλυντικά της Benefit, που έχουν αρκετά τσιμπιμένες τιμές αλλά είναι πολύ καλής ποιότητας. Ειδικά, ποιές από εμάς δεν έχουμε ονειρευτεί να φύγουμε από το κατάστημα της Sephora (που τα προμηθεύει στην Ελλάδα) κάπως έτσι...;;;;

Όταν λοιπόν, ένα υγρό highlighter της Benefit κοστίζει περίπου 30 ευρώ, το ξανασκέφτεσαι!Mememe... what?

Έτυχε να παραγγείλω από on-line κατάστημα (συγκεκριμένα το makemeup.gr) που προμυθεύει τα mememe στην Ελλάδα, δύο προϊόντα.

To Blush me! pink

και το Cherub's Blush, ένα  ροζ-κόκκινο cheek & lip stain
Εκτός από την υπέροχη συσκευασία τους, που ας το παραδεχτούμε θυμίζει πολύ αυτές τις benefit, είναι εξαιρετικά προϊόντα. Το blush me pink χαρίζει στο πρόσωπο ένα φοβερό χρώμα υγείας, είναι σταθερό και μυρίζει υπέροχα. Το Cherub's Blush το έχω χρησιμοποιήσει και στα μάγουλα και στα χείλη. Στα μάγουλα μένει τουλάχιστον 10 ώρες (!!!!) ενώ στα χείλη, εκτός ότι στεγνώνει αμέσως μένει 5 με 6 ώρες! Η τιμή τους τα κάνει ακόμα καλύτερα αφού το Blush me! το αγόρασα 11 ευρώ (το ανάλογο της benefit κοστίζει 25 με 30 ευρώ) και το Cherub's Blush 8 ευρώ (το ανάλογο της benefit όπως είπα και πριν έρχεται στα 30 ευρώ).

'Αρα λοιπόν ...


Τα λέμε στο επόμενο blogpost. Xoxo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μου το σχόλιό σας