Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Αγαπημένα κραγιόν για το καλοκαίρι

Απαλοί τόνοι του ροζ, του μοβ και του πορτοκαλί φωτίζουν και αναδεικνύουν όλα τα χρώματα επιδερμίδας. Σας παρουσιάζω τα 11 αγαπημένα μου κραγιόν για την πιο ζεστή εποχή του χρόνου! Enjoy!!!





Ένα γλυκό πορτοκαλί, ενυδατικό, αρκετά ιριδίζον αλλά χωρίς να είναι πολύ έντονο. Ιδανικό για μαυρισμένες επιδερμίδες. Κόστος: περίπου 3,00 ευρώ, δηλαδή όσο κοστίζουν όλα τα κραγιόν της Essence.



Ροζ που φέρνει λίγο προς το σάπιο μήλο. Κόστος: περίπου στα 12 ευρώ.



Αν και το μοβ θεωρείται "δύσκολο" χρώμα, το συγκεκριμένο ταιρίαζει, παραδόξως, και σε ανοιχτές και σε σκούρες επιδερμίδες. Είναι πιο ματ από τα προηγούμενα και αρκετά ενυδατικό. Κόστος: 1 ευρώ.


Από τα αγαπημένα μου ροζ. Δίνει μία όμορφη και διακριτική γυαλάδα στα χείλη. Κόστος: περίπου 3 ευρώ.



 Το τελειότερο ιριδίζον ροζ του πάγου. Κόστος: περίπου 3 ευρώ.



Ένα έντονο πορτοκαλί που έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια στα χείλη. Κόστος: δεν γνωρίζω, ήταν δώρο. :P




I loooooove this lipstick! Πραγματικά έχω εκπλαγεί με τα προϊόντα της Lovie! Ιριδίζον ροζ, ενυδατικό σαν lip balm και διαρκεί απίστευτα! Το καλύτερο dupe για το "please me" της Mac.             Κόστος : 1 ευρώ.




Ένα ελαφρύ μοβ. Ενυδατικό, κατάλληλο για απλές εμφανίσεις. Κόστος: δεν γνωρίζω, ήταν δώρο σε περιοδικό (:P nia nia nia nia nia)




Ένα ακόμη κραγιόν από τη Lovie. Αυτή η απόχρωση είναι λίγο πιο καφέ από την προηγούμενη και σαφώς πιο ματ. Κόστος: 1 ευρώ.



Το πανέμορφο, και στις περισσότερες γνωστό, φούξ από την Wet n Wild. Κόστος: περίπου 8 ευρώ.



Αν και στη φωτογραφία δεν φαίνεται σε όλο του το μεγαλείο, το flirty violet θεωρώ ότι είναι μακράν το καλύτερο απαλό ροζ που υπάρχει στην αγορά. Κόστος: 12 με 14 ευρώ περίπου.





ΥΣ: Τα καλλυντικά της Lovie και της Beauty line τα έχω προμηθευτεί από το κατάστημα τύπου 1 ευρώ στην οδό Γούναρη στην Πάτρα. Σε άλλες περιοχές της Ελλάδας θα τα βρείτε σε ανάλογα καταστήματα (euromania κ.τ.λ.), καθώς και online.

ΥΣ:Αφήστε μου τα σχόλια σας!

Μέχρι το επόμενο blogpost φιλάκια πολλά!
ΧοΧο





4 σχόλια:

  1. Auto to roz tis loreal to teleytaio einai teleio. Poso roz einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ναι! :) Έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τόνο ροζ, πολύ γλυκό, όχι έντονο και δεν μοιάζει με lipbalm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάρα πολύ ωραία τα ποστ σου !
    μπράβο σου ειλικρινά ωραίος λόγος και αστείος
    αξίζεις την εγγραφή !

    ελπιζω να συνεχισεις ετσι κουκλα !

    αν θες ρίξε μια ματια και στο δικό μου μπλογκ

    http://pinmybeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η αλήθεια είναι πως δεν εμπιστεύομαι για τα χείλη μου κραγιόν από μαγαζάκια τύπου 1 ευρώ. Δεν ξέρω. Ίσως επειδή κάποτε την είχα πατήσει και είχα πάρει ένα και με έκαιγαν τα χείλη μου μετά. Έχουν εξελιχθεί άραγε? :Ρ Από όλα αυτά ψηφίζω μακράν του κορρέ.. Μου κάνει σαν κοραλλί και είναι τέλειο για καλοκαίρι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μου το σχόλιό σας