Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Cherry Box Ιουνίου (Αξίζει τελικά;)


Τι είναι το Cherry Box σε απλά ελληνικά

Πρόκειται για μία ελληνική υπηρεσία μέσω διαδικτύου. Κάνοντας συνδρομή (μηνιαία, τριμηνιαία, έτους κ.ο.κ), σου στέλνει το πολυπόθητο κουτάκι με 5 έως 7 καλούδια στο εσωτερικό του. Τα προϊόντα δεν τα διαλέγεις εσύ, είναι δική τους επιλογή. Η φωτογραφία που προηγείται δείχνει το Cherry Box Μαϊου. Είναι όλη η συλλογή και ξανατονίζω ότι εσύ ΔΕΝ θα λάβεις όλα τα προϊόντα που βλέπεις αλλά 5 με 6 από αυτά (για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις). Οι εταιρίες που συνεργάζονται με το Cherry Box ειναι αρκετές και οι περισσότερες σχετικά καινούργιες.


Κατα τη γνώμη μου:
Οκ, είναι ευχάριστο να δέχεσαι ένα μικρό κατιτίς μία φορά το μήνα (ακόμα και αν το έχεις πληρώσει εσύ). Επίσης μαθαίνεις νέα προϊόντα και εταιρίες. Επιπλέον είναι και φθηνό. Έγω ζήτησα για ένα μήνα και πλήρωσα 10 ευρώ. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Τα προϊόντα Ιουνίου








ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

1ο προϊόν:

Το κιτρινάκι που βλέπετε (τον φάκελο εννοώ) είναι εντομοαπωθητικό. Μίας χρήσης μαντηλάκι της εταιρίας Μ-Free. Περιέχει αιθέρια έλαια σιτρονέλας, ευκαλύπτου, βασιλικού, μέντας και γαρύφαλλου. Είναι λέει ιδανικό για βρέφη και παιδιά.
Ένα θα πω. Εδώ στην Πάτρα που ζω έχουμε πολύ αιμοβόρα κουνούπια, έτοιμα να σου κατασπαράξουν και το τελευταίο αιμοπετάλιο. Και σωστά μαντέψατε... με φάγανε λάχανο!
Μπορεί βέβαια σε μένα να μην δούλεψε...who knows? Αλλά εγώ έγινα έτσι...

Βαθμολογία: 0/10!




2o προϊόν:




"Spay από την Kyana Professional, που αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Επιπλέον κλειδώνει τα λαμπερά χρωστικά μόρια διατηρώντας το χρώμα στα μαλλιά πολύ περισσότερο χρόνο".
Ας αρχίσουμε με την ποσότητα. Είναι αρκετά αξιοσέβαστη για υποτιθέμενο δείγμα (100 ml και κανονικά πωλείται 8.50 ευρώ). Το χρησιμοποιώ ήδη τρεις ημέρες μετά το λούσιμο και όντως αφήνει  μαλακά μαλλιά που χτενίζονται πανεύκολα. Όσον αφορά στο αν κρατάει περισσότερο τη βαφή στα μαλλιά, θα σας το πω σε δύο, τρεις εβδομάδες.

Βαθμολογία:  8/10!


3ο προϊόν:


Πρόκειται για την μινιόν έκδοση της mascara της Laura Mercier - Mascara Long Lash Black. Όσες δεν γνωρίζετε τα προϊόντα της Laura Mercier σας λέω αυτό: Ειναι εκπληκτικά!!! Η συγκεκριμένη υποστηρίζει ότι χωρίζει τις βλεφαρίδες με δύο μόνο περάσματα, είναι σταθερή και ανθεκτική στο νερό. Και ναι! Τα κάνει όλα αυτά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μου φάνηκε λίγο ξηρή. Κατά τα άλλα είναι όντως πολύ καλή. Η τιμή της βέβαια είναι τσιμπιμένη (29.50 ευρώ στην κανονική συσκευασία), και θα την βρείτε στα Sephora.

Βαθμολογία: 8/10



4o προϊόν:




Αρωματάκι (δείγμα μικρό και κούτσικο) από την Amelie et Melanie. Δεν γνωρίζω την εταιρία αλλά το αρωματάκι ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩ!!! Μυρίζει πουδραρισμένο μπουντουάρ. Μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω.

Βαθμολογία: 10/10



5ο προϊόν:



Τζελ καθαρισμού με πράσινο τσάι της Red Water. "Hπιος, αλλά ταυτόχρονα βαθύς καθημερινός καθαρισμός που βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, καταπολεμά τη λιπαρότητα και προστατεύει από τους βλαβερούς ατμοσφαιρικούς παράγοντες". Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω είναι ότι αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ και σου αφήνει μία αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπο.

Βαθμολογία: 7/10



6ο προϊόν:




Λοιπόν, το συγκεκριμένο προϊόν με εξέπληξε. Ένα τζελ ενυδατικό με μικροσφαιρίδια για τη ρύθμιση της λιπαρότητας. Εμπεριέχει υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει και είναι ιδανικό για λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα αλλά και ως βάση για μακιγιάζ. Επίσης δεν έχει parabens, mineral oil, propylene και όλα τα συναφή. Και τη λιπαρότητα ρυθμίζει εξαιρετικά και διατηρεί το μακιγιάζ περισσότερη ώρα αφου το χρησιμοποιώ και ως βάση πριν βαφτώ. Αυτό το προϊόν λοιπόν πραγματικά, πολύ πιθανό να το αγοράσω.

Βαθμολογία:  10/10



Συμπέρασμα: Ικανοποιημένη σε βαθμό να παραγγείλω και το Cherry Box Ιουλίου. Αν έχετε ανάλογη εμπειρία από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, αφήστε τα σχόλιά σας από κάτω.

Μέχρι το επόμενο post, φιλιά πολλά και να έχετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο!


ΧοΧο Ηρώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μου το σχόλιό σας